ThesisTools 
   Maak en verspreid gratis je online enquete op www.thesistools.com

Excuses, de enquête bestaat niet.

 

advertentie
Op dit moment staat op ThesisTools.com een onderzoek open van een afstudeerder. Graag zouden we u uitnodigen ook deel te nemen aan dit onderzoek.Uitnodiging onderzoek: Online Datingcoach

Doelgroep: Ben je single, tusen de 25 en 65 jaar en woon je in een van de vier grote steden?

Beste lezer,

Het aantal singles groeit in Nederland. Het onlinedaten wordt nu als geaccepteerde manier gezien om op zoek te gaan naar een leuke partner. Het aantal datingsites neemt snel toe en zo ook verschillende ervaringen hoe hiermee om te gaan. Toch ervaren nog veel mensen een drempel om zich op een datingsite in te schrijven of vinden het lastig een goed profiel aan te maken. Op het moment dat het op contact leggen aankomt weet men niet altijd hoe dit het beste te doen. Dit marktonderzoek is er op gericht hoe en op welke wijze mensen ondersteuning zouden willen ontvangen bij het onlinedaten.

Dank u voor uw bezoek. Door het invullen van deze 5-10 minuten durende enquete, helpt u om de beste resultaten te behalen. Als dank voor het invullen van deze enquete zullen er verschillende prijzen verloot worden onder de respondenten. Namelijk een cadeaubon ter waarde van € 50,00, een gratis profiel check en een gratis consult van een uur. Om hiervoor in aanmerking te komen kunt u aan het einde van de vragenlijst uw e-mailadres achter laten.

Wilt u deelnemen klik dan op de onderstaande link:
>> naar de vragenlijst

Bij voorbaat dank voor je hulp!

Ieska van Rossum
 
 
 
   ThesisTools 
   Maak en verspreid gratis je online enquete op www.thesistools.com