ThesisTools 
   Maak en verspreid gratis je online enquete op www.thesistools.com

Excuses, de enquête bestaat niet.

 

advertentie
Op dit moment staat op ThesisTools.com een onderzoek open van een afstudeerder. Graag zouden we u uitnodigen ook deel te nemen aan dit onderzoek.Uitnodiging onderzoek: In welk chronotype herkent u zich?

Beste lezer,

We zouden u graag willen uitnodigen om deel te nemen aan dit onderzoek. Dit onderzoek bestaat uit een online survey waarin u wordt gevraagd een set van vragenlijsten in te vullen. Het invullen van deze vragenlijsten duurt ongeveer 15 minuten.

Het doel van de studie is om chronotype (of iemand meer een ochtend- of een avondmens is) te meten. Daarnaast worden additionele vragenlijsten afgenomen om de relatie tussen chronotype en algemeen gedrag en welbevinden te onderzoeken.

De studie wordt uitgevoerd door Laura Huiberts, PhD student aan de Technische Universiteit Eindhoven, onder supervisie van dr. Karin Smolders en prof. Yvonne de Kort.

U kunt de vragenlijst starten door op onderstaande link te klikken. U krijgt dan eerst algemene achtergrond informatie over het onderzoek te lezen, de zgn. "informed consent".

deelnemen aan het onderzoek over uw chronotype

Als u nog verdere informatie wilt over dit onderzoek, dan kunt u zich wenden tot Laura Huibers (L.M.Huiberts@tue.nl) of Karin Smolders (k.c.h.j.smolders@tue.nl).

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw deelname.

Laura Huibers,
 
 
 
   ThesisTools 
   Maak en verspreid gratis je online enquete op www.thesistools.com